CALMUL

0

Calmul mintii si sufletului❤

In acest an, este greu să gestionam anumite lucruri la noi. Anul acesta este o provocare pentru viața noastră. De asta, cred ca tot ce ni se intampla, trebuie gestionat incepand cu mintea. Orice greutate care apare in viata trebuie intai inteleasa si apoi acceptata. Acest lucru este ca un scut pentru suflet. Calmul mintii, intotdeauna va salva sufletul. Si aici ma refer si la alte situatii din viata. (Ce spune mintea mea dupa atata timp in care am lipsit : „Da, bine. Te-ai trezit si tu sa scrii acum ca lucrurile au fost intelese si acceptate”🙄) . Da,dragă minte. Acum m-am trezit dar stai sa vezi!

Pentru mine, aceasta categorie este una foarte importanta❤. Si prefer sa nu scriu nimic atunci cand nu am chef. Ca sa ramana totul special.
Daca nu va mai ajuta nimic din ce am scris pentru aceasta perioada, atunci luati-o pentru viata. Calmul mintii este unul UNIC fix in momentul in care neplacutul se intampla. De ce? Pentru ca vibreaza catre suflet. Depinde de tine ce virbratii transmite mintea catre suflet. Sufletul este sensibil. Primeste de la minte toate vibratiile posibile. Mai puternice sau mai slabe. Tu, esti unicul care poate sa vibreze moderat in continuare.
Calmul mintii trebuie mentinut mult timp. Mult. Daca se poate sa nu-l pierzi nicicand ar fi perfect! Pt ca viata…e viată. Fix in momentul ala in care neplacutul te acapareaza, trebuie sa aperi sufletul mentinand starea de calm. Cat poti de mult. Si totusi cum poti face asta?

Se obtine gandind mereu optimist, cand simti ca totul se duce in viata ta, cand simti ca te cutremuri si simti ca insistentele neplacutului te napadesc, incearca sa te asculti si sa asculti de ce se intampla toate astea, pentru ca tu sa-ti poti da tie un raspuns, incearca sa te intelegi si sa intelegi de ce se intampla toate astea pentru ca mai tarziu sa primesti adevaratele raspunsuri… Si sa poti accepta viata…Si am scris mult. Stiu❤

Pana data viitoare cand ma hotarasc eu ce sa scriu, ai grija de tine. Totul ti se intampla cu un scop!

Kt

Merită 5 stele?

Votează aici! 😊

Media voturilor 5 / 5. Total 14

Fii primul care votează!

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentRĂBDARE
Articolul următorAtunci când Dumnezeu lucrează prin noi… ❤
Aș vrea să te învaț cum poți fi fericit. Vreau să vezi că atât eu, tu, cât și oamenii din jur reprezentăm frumosul!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here