CURAJ

0

Curajul…greu si cu el…Fara el nu te poti dezvolta personal. In acceptarea de sine, este nevoie de curaj. Pentru ca asa indraznesti sa te arati asa cum esti, indraznesti sa spui ce gandesti sau sa faci ceea ce gandesti.

Cum il obtii?

Cand vrei sa actionezi in a spune ceva sau a face ceva, se intampla ca fix in momentul ala sa te opresti. Te opresti pentru ca mintea ta se scufunda intr-un singur gand negativ care se arata sub forma de intrebare. Si anume : Daca voi gresi/pierde/suferi?

Pai… atunci cand te hotarasti sa faci ceva desi, te topesti de teama pe dinauntru, trebuie sa renunti la acest ”DACA”. Acest ”daca” nu face decat sa intareasca convingerea de teama. De asemenea daca acest cuvant este urmat de expresiile: ”VOI GRESI /VOI PIERDE/VOI SUFERI”, atunci clar ti-ai instalat gandul negativ ca nu vei reusi, curajul tau a pierit si lasitatea s-a instalat in tine.

In momentul in care iti doresti sa faci ceva desi, iti este teama, incepe cu afirmatia negativa ”VOI GRESI/VOI PIERDE/VOI SUFERI” si adauga imediat acest ”DAR…” si continua apoi cu o afirmatie pozitiva!

de exemplu : ”Voi gresi dar, va fi bine” ; ”Voi pierde dar, e mai bine decat sa nu incerc” ; ”Voi suferi dar, macar voi sti adevarul”.

Trebuie sa stii un lucru. Inainte de a face orice, trebuie sa constientizezi ca lucrurile pot iesi si in defavoarea ta. Daca ti s-a intamplat asta, nu regreta. Intr-o alta data, va fi randul tau sa castigi! Si aici e nevoie de Rabdare. (despre asta vom vorbi in articolul urmator!). ☺️

KT

Merită 5 stele?

Votează aici! 😊

Media voturilor 5 / 5. Total 11

Fii primul care votează!

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentSINCERITATE
Articolul următorVrei sa fii mai fericit?
Aș vrea să te învaț cum poți fi fericit. Vreau să vezi că atât eu, tu, cât și oamenii din jur reprezentăm frumosul!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here