DE CE (NU) ESTE BINE SĂ FII INDEPENDENT?

0

Atunci când ești independent, știi sigur ce ai de făcut pentru că îți trăiești viața așa cum îți place ție și nu cum vor alții să-ți arate că se face! Când ești independent, petreci mai mult timp cu tine, ceea ce este un avantaj, pentru că așa te poți descoperi mai mult. Prinzi curajul să faci anumite lucruri pe care nu credeai că ești în stare să le faci vreodată! Când ești independent, nu depinzi de nimeni și așa ești sigur că nu vei suferi vreodată. Atunci când iubirea unui om drag dispare față de tine, ești în stare să-i oferi libertate, pentru că știi că dacă acel om va fi pentru tine, se va întoarce. Aici vei putea afla cum este sufletul acelui om, dar ai putea să te testezi și pe tine să vezi dacă poți rezista fără el.

Este bine să fii independent, într-adevăr. Dar, asta nu înseamnă că în final nu avem nevoie de oameni. In independenta noastra trebuie sa alegem oamenii care ne completeaza.

Nu înseamnă că nu avem nevoie să iubim pe nimeni… Nu ne putem ajuta de fiecare dată singuri. Uneori e nevoie de ei pentru a iubi, pentru a ne descoperi și ajuta pe noi ,dar și pe ei, pentru a afla diverse lucruri, pentru ca să devenim oamenii care ne dorim, pentru a plânge și a râde, pentru a simți viața din plin cu tot ce vine ea la pachet…💓

KT🌙⭐

Merită 5 stele?

Votează aici! 😊

Media voturilor 5 / 5. Total 4

Fii primul care votează!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here