Hello, World

Bună tuturor, eu sunt Cătălina!

Să mă prezint mai mult…Ce aș putea spune…
Sunt un om ca și voi. Cu calități și defecte, cu viață dulce și amară, cu pasiuni și vise nenumărate, cu dorințe împlinite și neîmplinite, cu rezultate bune și mai puțin bune…știți cam tot ce cuprinde viața. Pentru că asta e viața de om. Deci, nu sunt cu nimic diferită de voi.

Am creat acest site să vă arăt ce înseamnă DIN PUNCTUL MEU DE VEDERE fericirea vieții combinată cu realitatea. Vreau să știți că eu sunt FOARTE sinceră. Din acest motiv, veți putea observa în articolele mele, posibile adresări verbale care nu au neapărat ce căuta acolo sau posibile greșeli gramaticale. Îmi dau seama de tot și nu înseamnă neapărat că nu știu română. IUBESC LIMBA ROMÂNĂ. De asemenea veți putea observa formulări ale ideilor mele care nu vor fi tocmai pe placul vostru, motiv pentru care nu trebuie să rămâneți aici, dacă nu corespund cu voi. De multe ori, în articolele mele, veți vedea că pot schimba ceva cu altceva sau adăuga ceva nou, chiar dacă în articolul precedent am spus că vom vorbi despre cutare lucru. Voi menționa când acest lucru se va întâmpla. Fiecare articol este realizat în clipa prezentă de atunci. Și în clipa aia, eu am multe idei.🤪

Ce să vă mai spun… sunt deschisă în conversații, îmi place să mă adresez sincer, îmi place să ajut cum pot și dacă pot, desenez, iubesc muzica♡, îmi place sportul, îmi place să scriu, să citesc și probabil sunt alte lucruri pe care nu le-am menționat, pentru că încă nu le-am descoperit la mine. Sunt un om în continuă dezvoltare. La fel cum și voi sunteți oameni în continuă dezvoltare, indiferent de vârstă. Vă rog, dacă aveți ceva să-mi spuneți aș vrea să comentați public orice idee. Poate să fie vorba despre orice. Părerea voastră trebuie exprimată. Mi-aș dori să învățăm unii de la alții, să ne ajutăm între noi. Același lucru vi-l doresc și vouă în viața reală. Să învățați unii de la alții și să vă ajutați cât mai mult!

Fiți buni atâta timp cât este posibil. Mereu este posibil!

KT ⭐