Viata este pentru noi si nu impotriva noastra❤︎

0

Vreau sa stii…

Cu totii suntem incercati de momente pe care pur si simplu nu ni le-am dorit niciodata si nici nu ne asteptam. Si noi ne intrebam: „De ce mi se intampla asta mie?” „Ce-am facut sa merit asa ceva?”

Ideea e ca noi nu ne dam seama ca viata ne-a dat suferinta in dar ca o vindecare! Ca sa descoperim cine suntem si ceea ce vrem pentru noi la modul cel mai sincer. The life is not against us. The life is always for us. Daca nu ar fi vrut sa fie cu noi, probabil nu ne-ar fi ales. Dar ea ne-a ales pe noi, tocmai pentru ca a vazut ca noi suntem suficient de puternici incat sa o traim.

Avem nevoie de momente grele. Ele sunt necesare. Prin ele putem realiza multe lucruri despre tot. Viata intai iti da o portie de suferinta. Asta inseamna PUTERE, pentru ca mai apoi sa te faca fericit. Faptul ca ceva neplacut se intampla, pur si simplu gandeste-te ca nu va dura mult si continua sa faci ce-ti doresti! Sau, daca dureaza totusi mult timp, nu inseamna ca viata ta nu are momente frumoase. Refuz sa cred ca printre atatea greutati pe care le cari, nu ai avut parte de o dorinta implinita. Si-ti spun… Daca o dorinta a devenit realitate, undeva pe drum ai reusit sa vindeci o parte din tine. Ori inainte sa se implineasca visul, ori chiar in acel moment! Asa ca fii fericit! Iubeste-ti viata! 

Si mai ideea asta…Lasa viata sa-ti dea provocari. Nu te speria de ele. Fara ele nu existi. My mother said me : „Daca stai, nu faci nimic. Nu se va intampla nimic.”

Stay strong and positive! Your life is the best thing you can receive! 

Merită 5 stele?

Votează aici! 😊

Media voturilor 5 / 5. Total 10

Fii primul care votează!

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentDE CE (NU) ESTE BINE SĂ FII INDEPENDENT?
Aș vrea să te învaț cum poți fi fericit. Vreau să vezi că atât eu, tu, cât și oamenii din jur reprezentăm frumosul!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here